Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

curacao huis kopen

4 3 225m² 1501m². Contact 5999 736 1990 book the best affordable house for sale.

For Sale Monument Landhuis Francia Curacao Real Estate Houses Curacao Monument
For Sale Monument Landhuis Francia Curacao Real Estate Houses Curacao Monument

Tweede huis kopen op Curacao.

. Beggrond grote wooneetkamer met open keuken voorzien van alle apparatuur. In het gebouw Terrasse a la Mer hebben wij een dubbel appartement met eigen garagebox te koop. Laat je goed informeren door een makelaar over het proces en de eventuele extra kosten die er komen kijken bij een aankoop in Curaçao. Luxurious brand-new 4-bedroom villa with private pool at golf course.

Interessant gelegen pand in Zeelandia. Kopen huis of kavel op Curacao. Speciaal voor u Datum recent eerst Prijs goedkoop eerst Prijs duur eerst Oppervlakte groter eerst Kamers meer eerst Een starterswoning bij Berg Altena. U betaalt geen makelaarskosten.

Wat zijn de voordelen van REAL HOUSES CURACAO om uw huis te verkopen. Wie een vakantiehuis wil kopen in Curaçao doet er verstandig aan zich goed te laten informeren. De makelaars van Century 21 Curacao staan dagelijks voor u klaar en helpen u. Century 21 Curacao helpt u graag bij deze belangrijke zaken.

Wij adviseren onze cliënten die een huis kopen of een bedrijfsruimte kopen maar ook aan mensen die hun onroerend goed willen verkopen. Op deze pagina zie je al onze woningen. Novo Casa Realty has a wide range of huizen te koop curacao. Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete koopwoning op Curacao.

Search Curacao real estate discover luxurious property for sale in Curacao. Dan nog 2 kamers en een badkamer. De villa is ook te betreden via de hoofdingang die zich aan de zijkant van het huis bevindt. Century 21 Curacao helpt u bij het kiezen van een passend woongebied en huis op Curacao zodat u hier zorgeloos kunt gaan wonen.

Vele commercieel mogelijkheden op deze plek. Zoek je een huis te koop op Curacao. Search for Curacao luxury homes with the Sothebys International Realty network your premier resource for Curacao homes. Call at 5999 736 1990 and find your perfect property with Novo Casa Realty.

Je bent hier op het juiste adres als je een huis wilt kopen op Curacao. TOP HOUSES Curaçao is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van exclusief onroerend goed en dan met name exclusieve villas. Huizen villas en appartementen te. Van dit appartement kun je absoluut je eigen paleisje maken.

Nuttige informatie bij een woning kopen op Curacao. Vraagprijs 995000- kk. WELKOM BIJ DE TOONAANGEVENDE MAKELAAR OP CURACAO De onroerend goed makelaar met huizen appartementen villas huurhuizen investeringsobjecten en vakantiewoningen op Curacao. Globaal zijn deze kosten rond de 6 van de koopsom of leggerwaarde hetgene wat hoger is.

Als gerenommeerd makelaar en taxateur hebben wij al sinds 1992 ervaring op de markt van Curaçao als het gaat om een huis kopen of een bedrijfsruimte kopen. Interessant gelegen commercieel pandwoning Te Koop. Blue Bay Golf Beach Resort Curacao. Het kopen van een vakantiehuis is vaak een ander proces dan de aankoop van een eerste woning.

599 9 841 2800. Bij het kopen van een woning op Curaçao komen een aantal zaken kijken. Curaçao is een erg aangenaam eiland in de Caribbean met temperaturen die het gehele jaar rond de 30 graden Celsius liggen en het is onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden. Schriftelijke overeenkomst De koop van een terrein erfpacht woning en appartement moet altijd schriftelijk worden.

Huis 2 kamers. We have 37 luxury homes for sale in Curacao. Nette woning met 2 appartementen op Bottelier te Koop Te Koop. Realtron heeft te koop op Curacao een mooie villa met 9 slaapkamers en 5 badkamers in de wijk Cas Grandi.

Cpmrealestate is een makelaar op Curaçao die u helpt met verkopen of verhuren van uw woning of commercieel vastgoed op Curaçao we kunnen u ook helpen met een huis kopen op Curaçao of huren van een woning of commercieel vastgoed. De betrouwbare makelaar en taxateur te Curacao. Homes listings include vacation homes apartments penthouses luxury retreats lake homes ski chalets villas and many more lifestyle options. Als u een exclusieve villa of huis wilt.

Wij kunnen voor u bemiddelen bij de aankoop enof verkoop van uw woning kavel of commercieel onroerend goed. De koop van een huis op Curaçao brengt naast de koopsom ook extra kosten met zich mee. Nette woning met 2 appartementen op Bottelier te Koop. Want your own house in Curacao today.

Beautiful luxury new build house for sale in Blue Bay Golf Beach Resort Curacao with 4 bedrooms an open kitchen and large covered terrace with. Een vakantiewoning op Curacao kopen kan heel aantrekkelijk zijn. In de meeste gevallen zijn die kosten voor de koper. De woning is goed op de wind gelegen en bestaat uit een mooie ruime woon-eetkamer met open keuken en bijkeuken aansluitend een heerlijke ruime porch met uitzicht op een stukje van de zoutpannen.

In samenwerking met het online woon lifestyle magazine LaVida Curaçao. Denk hierbij aan de overdrachtsbelasting notariskosten en de inschrijving in het kadaster. Vakantiehuis kopen op Curacao. Uitgebreid netwerk ook in het buiten.

Notariskosten rond de 2. De meeste koopwoningen en appartementen op Curacao zijn al per direct beschikbaar. Daarnaat kunt u bij ons terecht voor een betrouwbare onafhankelijke taxatie waardebepaling van uw onroerend goed. Curaçao Huis voor kopen.

We zorgen er altijd voor dat alles wat je hier ziet actueel is we werken de beschikbaarheid dagelijks bij. Voor nog meer nuttige informatie klik op onderstaande linkjes. Papagayo Resort Villa 304. Century 21 Curacao heeft een breed aanbod aan villas appartementen en huizen te koop op Curacao verspreid over meerdere woongebieden.

Wilt u een huis kopen op Curacao.

Pin Op Huis Kopen Curacao At Home Curacao
Pin Op Huis Kopen Curacao At Home Curacao
Pin On Huis Kopen Curacao At Home Curacao
Pin On Huis Kopen Curacao At Home Curacao
Pin On At Home De Grootste Vastgoed Website Van Curacao
Pin On At Home De Grootste Vastgoed Website Van Curacao
Pin Op Huis Kopen Curacao At Home Curacao
Pin Op Huis Kopen Curacao At Home Curacao
Pin Op Real Estate
Pin Op Real Estate

Posting Komentar untuk "curacao huis kopen"